RSS

Bilinmeyen gurbet gibi...


Ölümden kesinlikle çok korkarız... 
Anne karnında karanlıktaki bebeğe denseydi ki: dışarıda aydınlık bir dünya var, yüksek dağlarla dolu, büyük denizleri olan, dalgalanan düzlükleri olan, çiçekleri açmış güzel bahçeleri olan, dereleri olan, yıldızlarla dolu bir gökyüzü ve alevli güneşi olan ve sen bu mucizelerle yüzleşmek yerine karanlıkla çevrilmiş oturuyorsun... Doğmamış çocuk bu mucizeler hakkında hiçbir şey bilmediği için hiçbirine inanmayacaktır tıpkı bizim ölümü beklediğimiz gibi... İşte bu yüzden ölümden korkarız...’’ 

Bab’ Aziz

9 tepki:

Hilal dedi ki...

ne güzel bir filmdi ama. her sahnesinde ayrı bir ders...

đerkenαя dedi ki...

Kesinlikle öyle..

yemyeşildeniz dedi ki...

muhteşem bir film. bir bu sahne çok etkileyici bir de ateşe giden aşkı arayan pervaneleri anlattığı.

đerkenαя dedi ki...

Bende tamamından etkilendim, o replikler nasıl, neler düşünülüp düşünülüp kaleme alınmış öyle ince ince işlenmiş.. Her sözü çok kıymetliydi..

Tazekahve dedi ki...

Benim postun devamı niteliğinde olmuş canım yüreğine sağlık,biz de merak ettik filmi bu arada :) İyi tatiller şimdiden inş. :)

Tazekahve dedi ki...

Ayrıca köy paylaşımları istiyoruz,güzel fotolar istiyoruz altlarında anlamlı yazılar istiyoruz :) Ohoo istiyoruz da istiyoruz ! :))

đerkenαя dedi ki...

Taze kahve'm, film çok etkileyici, replikler şahane, mutlaka tavsiye edilir, benim not aldığım bir kaç bölüm daha var paylaşmak istediğim nasipse ;)

Tatil dileklerin içinde teşekkür ederim, onun için bi yazı yazarım gitmeden zaten :) Nasipse yazarım tabi tatil anılarımı.. Öperim yüreğimden,
Sevgi ve muhabbetle..

cografyacı dedi ki...

film ilk yayınladığından itibaren izlemek istemişimdir hala kısmet olmadı :)

đerkenαя dedi ki...

Mutlaka izlenmeli diyorum ;)

Yorum Gönder

Hoşgeldiniz... Buyrun çekinmeden... :)