RSS

Mola bitti :)

Esselamu aleykum ve rahmetullah..

Merhaba dostlar, yeni kayıt butonuna basmayı, yorum yapmayı/okumayı, bloglarınızı gezmeyi, hepinizi çoook özledim :) 22 günlük uzun aranın ardından sağ salim, dinlenmiş vaziyette karşınızda olmaktan çok mutluyum elhamdülillah! 

Bulunduğumuz yerden başka bir yere gidince, yada uzakta olan yakınlarımız yanımıza geldiğinde, ne kadar mutlu olursak olalım hiç doyamıyoruz, hiç bitmesin, hiç gitmesinler istiyoruz.. Hayat ne garip gitmeler-gelmeler, hüzünler-vedalar hiç eksilmiyor hayatımızdan... Hiç gelmek istemedim bende, kabuğumda sadece benim istediklerimi yapmam, zaman sınırlaması olmadan, koşuşturmaca ve gürültüden uzak.. güzeldi. :) Okumayı planladığım kitapların hepsini bitirdim ^_^ teker teker paylaşacağım hepsini. Yeğenlerimle vakit geçirdim, bıkana dek :) Görmek istediklerimi ve istemediklerimi gördüm. Sevindim, sabrettim.. İnsanlarla ilk iletişimimin çok iyi olduğunu düşünmüyorum, bu tatil baya aştım kendimi :)) 

Bazen insanları sadece kendi istediğim şekilde tanıdığıma karar verdim. Bundan sonra daha daha daha önyargısız yaklaşmaya çalışacağım, yani ne pozitif ne de negatif değerler vermeyeceğim, bunu kendinin kazanmasını bekleyeceğim.

Ve birde sonbahardayız. Annelerin kış hazırlıkları, çocukların okul hazırlıkları ve doğanın yazın rehavetini üzerinden atması, insanların o sarı yapraklarla bir kez daha gidenleri hatırlamaları... Her şey için hazırlık yapıyoruz, yıllar içeren planlar kuruyoruz... 
Belki de bu bizim geçireceğimiz son bahar?... Bunun hazırlığını da yapıyor muyuz?...

11 ayın sultanını geride bıraktık, Ramazan'dan önce halimiz nasıldı, Ramazan'da neler değişti ve en önemlisi Ramazan sonrası nasıl bir haldeyiz, hemen eski hale iade mi yaptık, yoksa bir şeyler değişti mi rutinimizde... Şevval ayındayız 6 günlük nafile oruçlarımızı tutacak mıyız mesela? O sıcak günleri atlatıp azıcık serinlerken zaten alışan bünyeye çok zor gelmese gerek 6 gün?..

Ha unutmadan, bundan sonra cumartesileri öğleye kadar olan mesaimizi kaldırdık, bu sebeple hafta içi iş saatlerini daha verimli(!) hale getireceğimizden bu durum kitap okumamı ve bloglar arası gezintimi de  etkileyecek. :r Tatil haberine sevinemedik bile :? 4 saat pineklediğimiz hafta sonu mesaisi bize yoğun kısıtlama olarak geri döndü... Neyse hayırlısı, kızmıyorum benim patronum iyi adamdır.

Verimli iş saatimden bu kadar kaytarma yeter, sevgilerimi saygılarımı sunarım, muhabbetle :)


Görsel

12 tepki:

Pabuc dedi ki...

Hoş geldin yüreği güzel ...Özlettin kendini...

đerkenαя dedi ki...

Hoşbuldum kardeşim, varol. Bende özledim :)

Tazekahve dedi ki...

Ah herşeye rağmen de "benim patronum ii adamdır" diye noktalar yaz biterim ben bu dostuma o zaman :)Canımcım güzel bi tatil oldu sana tazelenmiş olduğunu farkettik Allahın izniyle. Şu an ki sıkıcılık ta tamamen tatil dönüşünde olmandan kaynaklanıyor.Bir süre sonra geçecek benim de hep öyle oluyor :) Kitap paylaşımlarını bekliyoruz merakla öpüyorum canımcım sevgiler :)

ayse dedi ki...

Hoşgeldinn. :) Görmek istediklerini de görmüşsün, istemediklerini de.. Aynen ben de öyleydim, sabrettim, muradıma erdim, bir de farklı olarak hepsine laflarımı yapıştırmayı ihmal etmedim. :D Okuduğun kitapları paylaşırsan ben de çok sevinirim. Çook öptümm. :**

Adsız dedi ki...

Hosgeldin canım , baya uzun oldu bı ara noldu bu kıza diye düşünmeye başladım o kadar belli oldu yerin ..

đerkenαя dedi ki...

Tazekahve'm, umarım yakın zamanda geçer, sıkıcılık ve yoğunluk :)) Çok yoruluyorum, tatil sonrası bu yoğunluk sıkıntılı biraz :)Kitap yorumlarını da en yakın zamanda aktariciim :*
Muhabbetle..

Ayşe hoşbuldum, seni görmek güzel. Ben hiç laf falan sokmadım, ki hiç beceremem elime yüzüme bulaştırırım zaten :)) Kitaplar da en yakın zamanda karşınızda.
Sevgiler..

Seyr-ü Sefam dedi ki...

Yokluğunuz çok belliydi, ne hoş geldiniz :)

đerkenαя dedi ki...

E.n.k hoşbuldum canım :)) Merak etme gayet iyiyim, hayattayım şükür. Bende sizlerin yokluğunu çok hissettim, öpüyorum canım, sevgiyle :)

Seyr-ü Sefa, hoşbuldum çok teşekkür ederim :)
Muhabbetle

Ateş Böceği dedi ki...

hOŞGELDİN KUZU CAN :)))

Unknown dedi ki...

Hoşgeldin!
Ne güzel bir tatil geçirmişsin!
Ama ben en çok okuduğun kitapları ve yorumlarını merak ediyorum:)

neval dedi ki...

ramazan orucundan niye daha zor geliyor altı günler acep ?

đerkenαя dedi ki...

Ateş Böceği'm, hoşbulduuum :)

Kitap Kurduyum Ben, hoşbuldum, evet güzel bir tatil oldu benim için :) Yorumlar en yakın zamanda :)

neval, herkes tutmuyor ya bence bu yüzden :) Ama biz tutalım :)

Muhabbetle..

Yorum Gönder

Hoşgeldiniz... Buyrun çekinmeden... :)