RSS

Ev halleri...

*Yeni evimize (aslında sadeliği seven ben) her gördüğümü almak istiyorum, Annemle alışverişe çıkıyoruz, indirimdeki ürünlere bakıyoruz bir şeyler beğeniyorum, annemin zevkine göre alıyoruz yada almadan yenilerine bakmak üzere devam ediyoruz, sonra aldıklarımızdan beğenmediklerimiz ortaya çıkıyor ve annem bana "Her gördüğünü: Anniş bunu da alalım diyorsun, sonra da beğenmiyorsun bak" diyor ve güldürüyor beni.

*Alışveriş serüvenlerimiz kardeşimi bunaltıyor, "eve bir tane daha tabak alırsanız pencereden aşağı atarım" diyor, bunun üzerine ben sinirlenerek onu okul kıyafetlerini ütülememekle cezalandırıyorum. Mecburen ütüsünü kendisi yapıyor ve yıllardır giydiği gömlek ve pantolonundaki çizgilere bu kadar duyarsız olabileceğine inanamıyorum! Kendimi tutuyorum, burnundan da kıl aldırmayan kardeşimin ütüsünü yapmıyorum, hatasını anlamasını bekliyorum.

*Annemin eski evimize özlemi bitmiyor, bitemiyor(orada ablamların olması da bir etken tabi). Sürekli oraya gidiyor, biz kardeşimle yalnız kalıyoruz, o benim eve geç saatlerde dönmeme(Kpss kursu malumunuz) ve yemek hazırla(ya)mamama(saatin 10'undan sonra ne hazırlamamı bekliyorsa) bozuluyor, ben onun evi toplamadığı gibi birde dağıtmasına kızıyorum ve bu döngü sürüp gidiyor :r

*İnsana bazen kendi anahtarı yetmeyebilir. Annesinin anahtarını da farketmeden çantasına atabilir ve sonra hergün anahtarını alsın diye başının etini yediği kardeşinin anahtarını evde unutmuş olması için dua edebilir. 

*Zaten normal olmadığını düşündüğüm karşı komşumuz hakkında tevafuken biraz malumat edindim, kadın çocukluğundan bu yana birçok psikolojik travma geçirmiş ve haliyle biraz tuhaf birde yaramaz oğlunun ondan daha büyük bir vaka olduğunu öğrendim, tırsıyorum :?

*Üst katımızdaki uzun saçlı, uzun boylu, kara kaş kara gözlü abiyi de hala görmedim, bu durumdan da çok mutluyum. Çünkü ben(boy kompleksim falan yok!) uzun boylu insanlardan korkarım :? Düşünsenize ben merdivenlerden uçarcasına çıkarken(merdiven ışıkları çabuk sönüyor ve geç açılıyor :r ) karşılıklı denk geldiğimizi o_0 Allah korusun!

10 tepki:

Angel dedi ki...

Selamün Aleykum Meralım :) Ohh ilk önce şunu diyim bloguna girmemle teman hep gözüme çarpıyor çok huzur verıcı tema :) Kendı blogumda o huzuru hala bulmuss degılım durmadan bıseyler degıstırıyorum :D

Imm evet bızde eskı evımızden tasınalı 1.30 sene oldu Annem hep orada.. Komşulara özlem, ablama özlem orada :) Gidiyor veriyorlar napsınlar :)

Merdivenlerden cıkarken dikkat et :D
Hıı Tevafuk olduk bugunn mutlu oldumm :*

đerkenαя dedi ki...

Ve aleykum selam ve rahmetullah..
Canım, aslında bende sıkıldım artık temamdan, daha sakin birşeyler arıyorum ama bulabilmiş değilim. :)

Bizde annemin gitmesinde sorun yokta kardeşimin benim başıma kalmasında sıkıntı var biraz. :)

Ediyorum canım, saniyeler içinde ulaşıyorum zaten eve :))

Öperim.

Angel dedi ki...

Bendee sakınn vee dahada huzurlu bıseyler arıyorum ama olmuyor :O Ahh kardeslerr :) Bende öperimm..

Adsız dedi ki...

;)) eşya konusunda okadar hassasim ki kardesin gibi tehdit ediyorum annemi ama viz gelip Tiris gidiyor tabi.

İs ve yemek konusunda annemde durmadan laf söküyor çözümü yemek yememekte buldum son bes gündür sadece öğlen yemeğimi iste yiyorum onun dısında evde Hic bisey yeyip içmiyorum annem anlamıyor tabi ama bir gün anlar inşallah ...

Komşulara gelince şükür öyle bir samimiyet yok ama sülale yedi yirmidort bizde olduğu icin çıldıracağım :s

Bizim yeni evde de durumlar böyle canım niye yazdım bilmiyorum ama sana dert yandım az :))

Selametle...

đerkenαя dedi ki...

Enk, inan şaşkınım bende, aslında hiç tarzım değil :D

Canım, olur mu hiç öyle şey :? bak hasta olursun, ara ara atıştır birşeyler :)

:)) Evet bize de çok gelen var bu ara.

İyi yaptın canım, inş. en yakın zamanda kendi evini kurarsın da bu sıkıntıların son bulur!

Muhabbetle. :)

Adsız dedi ki...

Aminnnnn . Canım allahım hayırlısını verir inşallah ...
Hasta olmak daha iyi ..
Muhabbetle

Tazekahve dedi ki...

Canımcım ne eğlenceli bi yazı olmuş böyle :)) Ev hallerini yerimm senin yerimm.Öyle böyle derken annecikle yaşamayı da bi düzene oturttun bak.İlk günlerde zorlanıyordun hatırlarsan :) Öpüyorum canım muhabbetle kal !

đerkenαя dedi ki...

Taze kahve, hatırlamaz mıyım canım. İlk zamanlar canım baya bi sıkılmıştı, hele kardeşim bunlatmıştı beni, gerçi o şimdi de aynı ama alıştım artık.

Anne.. Anne işte be Taze Kahve'm yok ki ötesi.

Öperim yüreğinden, daimi muhabbetle..

dedi ki...

Öncelikle yeni eviniz hayırlı olsun efendim (: Eğlenceli telaşlar galiba her biri olmazsa olmazlardan :)

Ve esselamu aleykum ve rahmetullah... (:

đerkenαя dedi ki...

lâ, hoşgeldiniz, teşekkür ederim. Evet baya hareketlendi bizim ev :)

Ve aleyna aleykum selam ve rahmetullahi ve beraketuhu..
Muhabbetle.

Yorum Gönder

Hoşgeldiniz... Buyrun çekinmeden... :)